Stetsonhattar Västervik

Stetsonhattar i Västervik - Välkomna till Kahnli Kläder- Vi har ett utav Sveriges största utbud av Stetson hattar! Dam-, Herr- & Barnkläder. Kläder i både vanliga & större storlekar! Vi säljer även specialkläder för äldre samt jakt- & träningskläder. Hög kvalitet, kläder för personer i alla åldrar.

Stetsonhattar Västervik | Kahnli Kläder

Kahnli Kläder

Dam-, Herr- & Barnkläder

Kläder • Underkläder • Hattar • Accessoarer

Kläder i både vanliga & större storlekar!

Vi säljer även specialkläder för äldre samt jakt- & träningskläder.

Hög kvalitet, kläder för personer i alla åldrar & personlig service

Här lägger vi stor vikt på personlig service, och på att kunna erbjuda våra kunder klassiska kläder för personer i alla åldrar.

Hos oss kan du köpa både dam- & herrkläder.

För att du ska kunna hitta en komplett garderob hos oss säljer vi även underkläder och accessoarer, till exempel hittar du stödstrumpor och strumpor med lös resår, och givetvis våra bambutrosor och bambukalsonger som blivit en stor succé.

Hög kvalitet till lägre priser
I butiken hittar du ett väl sammansatt utbud av damkläder och herrkläder av exklusiv kvalitet såväl som till lite lägre priser. Skjortor och kostymer, kjolar och kavajer, klänningar och blusar samsas om utrymmet med jaktkläder och träningskläder.

Både vanliga & stora storlekar
Förutom vanliga storlekar finns även stora kläder för män (D96-D144/S-8XL), stora kläder för kvinnor (34-56/16-27) och specialkläder för äldre i form av till exempel byxa och kjol med resår, bomullsrockar med mera.

Prova kläder hemma
Vi ser fram emot att möta dig i affären på Storgatan 27 i Vimmerby. Har du anhöriga som har svårt att följa med på grund av exempelvis sjukdom eller rörelsehinder får du gärna låna med kläder för dem att prova hemma.

Hattar & kepsar

 

Vi har ett utav Sveriges största utbud av Stetsonhattar!

Här presenteras ett brett sortiment av huvudbonader i olika modeller– allt från hattar, filthattar, panamahattar, baskrar, gubbkepsar, flatcaps med mera. Allt från klassiska hattar till unika och sett stort urval av hattar och kepsar till barn.

0492-103 14
Storgatan 27, Vimmerby 

info@kahnlibutik.se

Öppettider
Vardagar 10-18
Lördagar 10-14

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information